Binnenzonwering

Lamellen
Donkers & Takkenberg biedt het complete BDline programma binnenzonwering aan. Daarmee hebben wij een zeer breed assortiment van de beste kwaliteit zonwering voor binnen, genoeg keuze voor u dus.

 

Rolgordijnen
Ontdek de zachte kant van BDline. BDline raamdecoratie biedt een unieke collectie rolgordijnen als ideale binnenzonwering. Dat vraagt om een persoonlijke kennismaking. Want dat de BDline rolgordijnen ook in úw interieur voor een prachtig effect zorgen, staat vast.

Qua kleur is alles perfect op elkaar afgestemd. De stof is eenvoudig los te halen, zonwerend en vooral zeer decoratief. Bovendien zijn de meeste stoffen wasbaar. Donkers & Takkenberg helpt u graag met de keuze voor uw beste binnenzonwering met de rolgordijnen.

 

Plisségordijnen
Bijzondere raamdecoratie voor alle bijzondere ramen, speciale binnenzonwering van BDline.
BDline Plissé en BDline Duette Shades. Luxaflex Roman Shades, Facette Shades en Silhouette Shades.

 

Jaloezieën
De BDline jaloezie collectie: Decoratief, uniek, verrassend.

Wilt u meer informatie over binnenzonwering? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg, uw binnenzonwering specialist in regio Tilburg en Breda.

Wij verzorgen uw binnenzonwering in de omgeving van Tilburg en Breda, in de plaatsen Alphen, Baarle Nassau-Hertog, Chaam, Ulvenhout, Bavel, Galder, Rijsbergen, Strijbeek, Zundert, Gilze, Rijen, Riel, Goirle, Hilvarenbeek, Poppel, Breda, Tilburg, Etten Leur, Terheijden, Teteringen, Oosterhout en Dongen zijn wij uw partner om uw huis van de juiste aankleding te voorzien.