Patio Zonwering

Donkers & Takkenberg is uw beste partner voor zonwering in Brabant, regio Tilburg/Breda. Wij helpen u bij het vinden van de beste patio zonwering die bij u past.

Zonwering van Harol

Harol zonwering is één van de producten die wij u bieden. Harol biedt u meer dan 50 jaar ervaring, een schriftelijke garantie en een professionele begeleiding door een vakman van Donkers & Takkenberg, wij zijn uw Harol Specialist voor de beste zonwering.

Natuurlijk bieden zonweringen van Harol bescherming tegen de zon en haar schadelijke uv-stralen. Maar u krijgt er in één klap ook een extra leefruimte bij: een beschut terras waar het zowel ’s avonds als overdag heerlijk vertoeven

Bediening van de zonwering

Eén druk op de knop — en uw elektrische zonwering opent of sluit. Als optie kunt u kiezen voor de geïntegreerde, automatische Home Motion besturingen van Somfy. Hebt u liever een manuele bediening? Alles kan.

Zonwering in alle kleuren

Niks is zo persoonlijk als kleur. Daarom zijn alle Harol zonweringen verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met meer dan 300 kleuren aan standaardprijs!

Maatwerk

Van ontwerp tot productie en plaatsing: elke Harol zonwering is maatwerk, uitgevoerd door vakmensen. Hierdoor zijn tal van uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen mogelijk.
Energiezuinig bouwen: zij deden het

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de zonwering? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg, uw zonweringspecialist in regio Tilburg en Breda.

Voor nog meer informatie over Patio Zonwering bezoek onze website Donkers & Takkenberg Terrasoverkappingen.

Donkers & Takkenberg zonwering, al 20 jaar officieel dealer van Harol en Hörmann.
Werkzaam in Alphen, Baarle Nassau-Hertog, Chaam, Ulvenhout, Bavel, Galder, Rijsbergen, Strijbeek, Zundert, Gilze, Rijen, Riel, Goirle, Hilvarenbeek, Poppel, Breda, Tilburg, Etten Leur, Terheijden, Teteringen, Oosterhout en Dongen.