Garagedeuren

Wij zijn officiële leverancier van Hörmann garagedeuren in Brabant, omgeving Tilburg en Breda. Hörmann is marktleider op het gebied van garagedeuren en biedt een ruim programma aan in garagedeuren. Donkers & Takkenberg is uw leverancier voor de beste kwaliteit. Neem snel een kijkje op onze website www.takkenberggaragedeuren.nl voor ons complete aanbod.

In dit assortiment zitten:

  • Kanteldeuren
  • Sectionaaldeuren geïsoleerd
  • Sectionaaldeuren semi-geïsoleerd
  • Sectionaaldeuren niet geïsoleerd
  • Hormann Deuraandrijving Promatic of Supramatic

Alle garagedeuren worden geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie en zijn leverbaar in alle RAL kleuren. De Hörmann veiligheidsnorm voldoet aan NEN-EN 12604 en is daarmee ver vooruit op het gebied van veiligheid. Uitgerust met de anti-diefstal inbraakset voldoen deze deuren in Nederland aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (Bouwbesluit NEN 5096).

Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Neemt u dan ook eens een kijkje op onze nieuwe website www.takkenberggaradeuren.nl.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Wij leveren topkwaliteit garagedeuren in de omgeving van Tilburg, Breda, Goirle, HilvarenbeekAlphen Chaam, Baarle Nassau-Hertog, Ulvenhout, Bavel, Galder, Rijsbergen, Strijbeek, Zundert, Gilze & Rijen, Riel, Poppel, Etten Leur, Terheijden, Teteringen, Oosterhout en Dongen. Snelle levering, goede service en lange garantie via Hörmann garagedeuren, de beste kwaliteit van Nederland.