Donkers & Takkenberg

Terrasoverkappingen

Bent op zoek naar een mooie nieuwe terrasoverkapping? Donkers & Takkenberg Terrasoverkappingen biedt u het beste aanbod terrasoverkapping in regio Tilburg en Breda.

Een terrasoverkapping zorgt voor een extra kamer in de zomer.

Terrasoverkappingen

Weinor terrasoverkappingen

De terrasoverkapping van Weinor biedt een uitstekend comfort op uw terras. Wat u ook kiest, iedere terrasoverkapping van Weinor kenmerkt zich door comfort. Daarnaast biedt het een eenvoudige bediening met de WeiTronic afstandsbediening.

Als u gaat voor de Weinor terrasoverkapping dan kiest u voor  een solide aluminium constructie met beproefde veiligheid rondom en uiteraard een zeer fraai design.

Terrasoverkappingen

Harol terrasoverkappingen

De terrasoverkappingen van Harol bieden een breed scala aan mogelijkheden. Bent u op zoek naar een mooie houten overkapping voor uw terras? Of heeft u toch liever een variant met een robuust aluminium geleiderprofiel? Een mooie combinatie is natuurlijk ook mogelijk, zoals de terrasoverkapping Wood, die combineert moderne techniek met de unieke uitstraling van hout.

Kies anders voor de pergola-structuur in aluminium met een handig maar ook zeker stijlvol vouwdaksysteem.  De Harol Infinity kan zelfs rondom afgesloten worden door middel van screens of vouwgordijnen.

Wij verzorgen uw terrasoverkappingen in de omgeving van Tilburg en Breda, in de plaatsen Alphen, Baarle Nassau-Hertog, Chaam, Ulvenhout, Bavel, Galder, Rijsbergen, Strijbeek, Zundert, Gilze, Rijen, Riel, Goirle, Hilvarenbeek, Poppel, Breda, Tilburg, Etten Leur, Terheijden, Teteringen, Oosterhout en Dongen zijn wij uw partner om uw huis van de juiste aankleding te voorzien.

neem contact op

Zonwering laten plaatsen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de zonwering? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg of vraag een vrijblijvende offerte aan!

naar contact