Donkers & Takkenberg

Binnenzonwering

Binnenzonwering is een mooie toevoeging aan uw interieur. Van modern tot landelijk of klassiek, voor elk interieur kunnen we passende binnenzonwering leveren.

Lamellen

Donkers & Takkenberg biedt het complete BDline programma binnenzonwering aan. Daarmee hebben wij een zeer breed assortiment van de beste kwaliteit zonwering voor binnen, genoeg keuze voor u dus.

Binnenzonwering

Rolgordijnen

Ontdek de zachte kant van BDline. BDline raamdecoratie biedt een unieke collectie rolgordijnen als ideale binnenzonwering. Dat vraagt om een persoonlijke kennismaking. Want dat de BDline rolgordijnen ook in úw interieur voor een prachtig effect zorgen, staat vast.

Qua kleur is alles perfect op elkaar afgestemd. De stof is eenvoudig los te halen, zonwerend en vooral zeer decoratief. Bovendien zijn de meeste stoffen wasbaar. Donkers & Takkenberg helpt u graag met de keuze voor uw beste binnenzonwering met de rolgordijnen. 

Binnenzonwering

Plisségordijnen

Bijzondere raamdecoratie voor alle bijzondere ramen, speciale binnenzonwering van BDline.
BDline Plissé

Jaloezieën

De BDline jaloezie collectie: Decoratief, uniek, verrassend.

Wij verzorgen uw binnenzonwering in de omgeving van Tilburg en Breda, in de plaatsen AlphenBaarle Nassau-HertogChaamUlvenhoutBavelGalderRijsbergenStrijbeekZundertGilzeRijenRielGoirleHilvarenbeekPoppelBredaTilburgEtten LeurTerheijdenTeteringenOosterhout en Dongen zijn wij uw partner om uw huis van de juiste aankleding te voorzien.

neem contact op

Zonwering laten plaatsen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de zonwering? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg of vraag een vrijblijvende offerte aan!

naar contact