Bent u op zoek naar zonwering Tilburg? Dan bent u bij Donkers en Takkenberg zonwering aan het juiste adres. Wij leveren de hoogste kwaliteit binnen en buiten zonwering in Tilburg en omstreken.

We bieden verschillende soorten zonwering aan, zowel voor binnen als voor buiten.

Zonwering Tilburg voor binnen

Bent u op zoek naar binnenzonwering? Dan adviseren wij u te kiezen voor Lamellen, rolgordijnen, Plisségordijnen of Jaloezieën, het kan allemaal. De binnenzonwering die u bij Donkers & Takkenberg kiest is van Luxaflex en daarmee van de beste kwaliteit.

De Luxaflex Raamdecoratie heeft bijvoorbeeld een unieke collectie rolgordijnen als ideale binnenzonwering. Maar ook de Jaloezieën kunnen een perfecte toevoeging zijn. Ze zijn decoratief, uniek en verrassend mooi.

Zonwering Tilburg voor buiten

Bent u juist op zoek naar zonwering voor buiten? Ook dan biedt Donkers & Takkenberg een legio aan mogelijkheden. Het uitvalscherm & casettescherm kan bijvoorbeeld een prachtige toevoeging aan uw huis zijn, maar wellicht passen markiezen beter bij uw woning? Wilt u echter een zonwering bij uw patio, dan is de patio zonwering gegarandeerd iets voor u.

De Harol zonwering voor uw patio is van de hoogste kwaliteit. De zonwering is te bedienen met één druk op de knop en is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende kleuren. Zo kiest u altijd de zonwering die perfect bij uw patio past. Of kiest u toch voor onze veranda- of serre-zonwering? Zoals u ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u meer informatie over zonwering in Tilburg? Neemt u dan contact op met Donkers & Takkenberg, uw specialist in zonwering in Tilburg en omstreken.