Donkers & Takkenberg

Markiezen

De markiezen van Schlappi staan synoniem voor creativiteit. Dit uit zich in een scala van producten waar functionaliteit, design en esthetiek centraal staan. Donkers en Takkenberg biedt het complete Schlappi programma aan in de markiezen.

Schlappi markiezen staan voor kwaliteit en brengen gezelligheid en nostalgie aan uw woning of gebouw. Daarnaast zijn markiezen perfect als zonwering voor uw huis of terras.

De voordelen van onze markiezen:

  • Een prettige en opvallende aanblik

  • Ideaal als zonwering, met name tegen zijzon

  • Minder windgevoeligheid

  • De warmte blijft er goed onder hangen

De keuze in de markiezen die wij bieden is eindeloos. Ze zijn optrekbaar of vast, met of zonder back-lit, hout of aluminium. Voor iedere gevel biedt Schlappi dus de juiste markies. Schlappi maakt daarbij gebruik van moderne programeerbare buigmachines voor het op maat buigen van aluminium markiesprofielen.

Markiezen

Markiezen en boetiekmarkiezen

Schlappi maakt boetiekmarkiezen in de meest opvallende kleuren en designs. Een doek is gemaakt van UV-bestendig PVC, glansfolie of dralon, gespannen op een aluminium of vurenhouten frame.

Dit frame kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn talloze variaties mogelijk. Rond, bol, hol recht of ovaal, het is allemaal mogelijk. Ook uw bedrijfslogo op het markies is mogelijk.

Markiezen

Baldakijnen voor een sfeervolle entree

Schlappi baldakijnen zorgen voor een sfeervolle entree, maar bieden tevens een comfortabele bescherming tegen regen en zon. Ze vormen daarmee bovenal een opvallende blikvanger en zijn een sieraad voor uw gevel.

Onze baldakijnen kunnen aan iedere situatie worden aangepast. Hoe lastig de eisen van een gebouw of locatie ook zijn, Schlappi biedt altijd een mogelijkheid voor de juiste baldakijnen.

Donkers & Takkenberg heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen en installeren van markiezen.

Wij verzorgen uw Markiezen in de omgeving van Tilburg en Breda, in de plaatsen Alphen ChaamBaarle Nassau-HertogUlvenhoutBavelGalderRijsbergenStrijbeekZundertGilze RijenRielGoirleHilvarenbeekPoppelBredaTilburgEtten LeurTerheijdenTeteringenOosterhout en Dongen zijn wij uw partner om uw huis van de juiste aankleding te voorzien.

neem contact op

Zonwering laten plaatsen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de zonwering? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg of vraag een vrijblijvende offerte aan!

naar contact