Rolluiken

Donkers & Takkenberg levert sinds jaar en dag rolluiken van de allerhoogste kwaliteit in omgeving Tilburg en Breda. U houdt niet alleen de warmte in huis beter vast, ook is uw huis beter beveiligd tegen inbraak. Natuurlijk hoeft het design van deze deuren geen doorn in het oog te zijn. Onze collectie is namelijk van hoog kwaliteitsdesign.

De nieuwe generatie rolluiken van Harol combineren het beste van verschillende werelden: ze versterken de veiligheid, isoleren uw woning extra én zorgen voor voldoende privacy, wanneer u dat wilt. Donkers & Takkenberg heeft voor u een ruim aanbod afsluiters te koop, waardoor uw keuze er altijd bij zit.

Verschillende soorten rolluiken

Harol biedt verschillende soorten rolluiken, allemaal van dezelfde topkwaliteit.

Voorzetrolluiken

Zijn de ramen in uw woning nog niet aan vervanging toe? Dan is een voorzetrolluik voor u waarschijnlijk de beste oplossing om voor te kiezen. Ook als u nog geen rolluiken heeft geplaatst bij de bouw van uw nieuwe woning: geen probleem. Harol-voorzetrolluiken kunnen makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder grote kap- en breekwerken.

Inbouwrolluiken

Zit aan nieuwbouw of herbouw te denken? Dan adviseren wij om direct inbouwrolluiken te installeren. Daarmee verhoogt u in één klap uw woon- of werkcomfort. Bovendien kunnen we uw inbouwrolluiken naadloos in de gevel bouwen: deze zitten dan onzichtbaar wanneer ze geopend zijn en zitten strak in het gevelvlak wanneer neergelaten. De installatie van inbouwrolluiken vereist wel een ruimte boven het raam om de oprolas te plaatsen. Voor optimale bescherming is er een extra ophefbeveiliging verkrijgbaar.

Opbouwrolluiken

U gaat uw ramen vervangen? Kies dan meteen voor opbouwrolluiken! Het opbouwrolluik is voorgemonteerd op het raamkozijn en wordt als één geheel geplaatst. Een praktisch opbouwsysteem dus, dat u een probleemloze montage bij zowel verbouwingen als nieuwbouw garandeert. Maar de echte voordelen ontdekt u pas ná de plaatsing. Opbouwrolluiken zijn buitengewoon winddicht, voor een maximum aan comfort en isolatie. Goed voor een besparing tot honderden euro’s per jaar! En dankzij hun eigentijds design en hun robuuste bouw passen opbouwrolluiken perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen. Speciale afwerkingsprofielen laten de kast mooi aansluiten bij de muur en het raamkozijn.

Bediening van uw rolluiken

Eén druk op de knop en uw elektrische rolluik opent of sluit. Als optie kunt u kiezen voor de geïntegreerde, automatische Home Motion besturingen van Somfy.. Hebt u liever een manuele bediening? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden met betrekking tot de bediening van uw rolluiken.

Kleur

Voor de geleiders, kast en onderlat van uw Harol rolluik kunt u kiezen uit een uitgebreid kleurenassortiment. De lamellen zijn verkrijgbaar in standaard kleuren. U kunt de verschillende kleuren combineren, zodat uw rolluiken naadloos bij uw gevel passen. Daar betaalt u geen cent extra voor: alle kleuren zijn inbegrepen in de prijs.

Maatwerk

Van ontwerp tot productie en plaatsing: Alle Harol rolluik zijn maatwerk, uitgevoerd door vakmensen van Donkers & Takkenberg. Hierdoor zijn tal van uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen mogelijk.

Wilt u meer informatie over rolluiken? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg, uw rolluiken-specialist in regio Tilburg en Breda.

Wij verzorgen uw rolluiken in de omgeving van Tilburg en Breda, in de plaatsen Alphen Chaam, Baarle Nassau-Hertog, Ulvenhout, Bavel, Galder, Rijsbergen, Strijbeek, Zundert, Gilze Rijen, Riel, Goirle, Hilvarenbeek, Poppel, Breda, Tilburg, Etten Leur, Terheijden, Teteringen, Oosterhout en Dongen zijn wij uw partner om uw huis van de juiste aankleding te voorzien.