Bent op zoek naar een mooie nieuwe terrasoverkapping in Tilburg? Donkers & Takkenberg Terrasoverkappingen biedt u het beste aanbod terrasoverkapping in regio Tilburg.

Een terrasoverkapping zorgt voor een extra kamer in de zomer, waaronder u volop kan genieten van het comfort dat een mooie overkapping van uw terras u biedt.

Weinor terrasoverkappingen

De terrasoverkapping van Weinor biedt een uitstekend comfort op uw terras. Wat u ook kiest, iedere terrasoverkapping van Weinor kenmerkt zich door comfort. Daarnaast biedt het een eenvoudige bediening met de WeiTronic afstandsbediening.

Als u gaat voor de Weinor terrasoverkapping dan kiest u voor een solide aluminium constructie met beproefde veiligheid rondom en uiteraard een zeer fraai design.

Harol terrasoverkapping

De terrasoverkappingen van Harol bieden een breed scala aan mogelijkheden. Bent u op zoek naar een mooie houten overkapping voor uw terras? Of heeft u toch liever een variant met een robuust aluminium geleiderprofiel? Een mooie combinatie is natuurlijk ook mogelijk, zoals de terrasoverkapping Wood, die combineert moderne techniek met de unieke uitstraling van hout.

Kies anders voor de pergola-structuur in aluminium met een handig maar ook zeker stijlvol vouwdaksysteem. De Harol Infinity kan zelfs rondom afgesloten worden door middel van screens of vouwgordijnen.

Als u kiest voor een terrasoverkapping van Donkers & Takkenberg Terrasoverkappingen dan kiest u voor de beste kwaliteit, met goede service en snelle levering. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van terrasoverkappingen.