Horren zoals een hordeur of horraam van Unilux garanderen hermetische afsluiting van uw deuren en ramen. Vliegen, wespen, muggen en ander gedierte houdt u met uw hordeur of horraam van Unilux gemakkelijk buitenshuis.

Wat zijn de voordelen van hordeuren en horramen van Unilux in Oosterhout ?

  • De hordeur die je kunt oprollen is ideaal voor een schuifpui
  • De rolhor is prachtig in design en met slechts één vinger te bedienen
  • Gemakkelijk te plaatsen is de inzethor

Uw Unilux horren worden voor u op maat gemaakt, waardoor deze altijd zullen passen op de deur of in het raam dat u wenst.

Als u een hordeur of horraam bij Donkers & Takkenberg  bestelt dan weet u zeker dat deze een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking heeft. Betrouwbaarheid, goede service en de snelle levering zijn onze kernwaarden.

Voor ieder raam een passend hor

Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Onze raamhorren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam. Voor insectenwering voor een dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam bent u bij Donkers & Takkenberg zonwering aan het juiste adres in Baarle Nassau-Hertog.

Meerdere soorten horren voor deuren

Wij bieden een groot aanbod van verschillende horren voor deuren. Kies vanuit een compleet assortiment voor een hordeur voor schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren of draaideur. De verschillende horren voor deuren zijn gemaakt van weerbestendige materialen zodat u optimaal kunt genieten van uw hordeur. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plisséhordeur, de stijlvolle en voordelige rolhordeur of de solide vaste hordeur. Welk type hor voor uw deur u ook kiest, alle hordeuren worden compleet geleverd en zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten.