Horren zoals een hordeur of horraam van kwaliteits Unilux garanderen hermetische afsluiting van uw deuren en ramen. Vliegen, wespen, muggen en ander gedierte houdt u met uw hordeur of horraam van Unilux gemakkelijk buitenshuis.

Waarom hordeuren en horramen van Unilux in Zundert?

  • Rolhor: mooi en met één vinger te bedienen
  • Inzethor is gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen
  • Oprolbare hordeur ideaal voor een schuifpui

De horren van Unilux worden voor u op maat gemaakt, waardoor deze altijd zullen passen op uw raam of deur.

Een hordeur of horraam dat u bij ons bestelt is bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Donkers & Takkenberg staat al jaren bekend om de betrouwbaarheid, goede service en de snelle levering. De verschillende horren voor deuren zijn gemaakt van weerbestendige materialen zodat u optimaal kunt genieten van uw hordeur.

Typen horren voor deuren

Wij bieden een gevarieerd aanbod in hordeuren. Kies voor een hordeur voor schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren of een draaideur. Elke type heeft zijn eigen unieke eigenschappen die het bijzonder maken, maar allemaal hebben ze de beste kwaliteit. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plisséhordeur, de stijlvolle en voordelige rolhordeur of de solide vaste hordeur. Welk type hor voor uw deur u ook kiest, alle hordeuren worden compleet geleverd en zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten.

Voor ieder raam een passend hor

Een goed raamhor hoort een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing te zijn om insecten buiten te houden. Onze raamhorren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam, waardoor u altijd het optimale resultaat heeft. Voor insectenwering voor een dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam bent u bij Donkers & Takkenberg zonwering aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie!