Woont u in Baarle Nassau-Hertog en zoekt u (nieuwe) rolluiken? Dan bent u bij Donkers & Takkenberg zonwering aan het juiste adres. De topkwaliteit Harol rolluiken die wij u bieden zijn zowel voor de warmte in uw huis als tegen inbraak. Ook het design van onze rolluiken hoeft geen belemmering te zijn. De collectie die wij bieden is namelijk van topkwaliteitsdesign waardoor het een prachtige uitstraling aan uw woning geeft.

De nieuwe generatie rolluiken van Harol bestaat uit het beste van verschillende werelden: ze versterken de veiligheid, isoleren uw woning extra goed én zorgen ervoor dat u kunt genieten van 100% privacy.

Verschillende soorten rolluiken

Harol biedt verschillende soorten rolluiken, allemaal van dezelfde topkwaliteit.

Voorzetrolluiken

Zijn uw ramen nog niet aan vervanging toe? Dan is een voorzetrolluik voor u waarschijnlijk de beste oplossing. Ook als u nog geen rolluiken heeft geplaatst bij de bouw van uw nieuwe woning: geen probleem. Harol-voorzetrolluiken kunnen makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder grote kap- en breekwerken.

Inbouwrolluiken

Zit aan nieuwbouw of herbouw te denken? Dan adviseren wij om direct inbouwrolluiken te installeren. Daarmee verhoogt u in één klap uw woon- of werkcomfort. Bovendien kunnen we uw inbouwrolluiken naadloos in de gevel bouwen: deze zitten dan onzichtbaar wanneer ze geopend zijn en zitten strak in het gevelvlak wanneer neergelaten. De installatie van inbouwrolluiken vereist wel een ruimte boven het raam om de oprolas te plaatsen. Voor optimale bescherming is er een extra ophefbeveiliging verkrijgbaar.

Opbouwrolluiken

U gaat uw ramen vervangen? Kies dan meteen voor opbouwrolluiken! Het opbouwrolluik is voorgemonteerd op het raamkozijn en wordt als één geheel geplaatst. Een praktisch opbouwsysteem dus, dat u een probleemloze montage bij zowel verbouwingen als nieuwbouw garandeert. Maar de echte voordelen ontdekt u pas ná de plaatsing. Opbouwrolluiken zijn buitengewoon winddicht, voor een maximum aan comfort en isolatie. Goed voor een besparing tot honderden euro’s per jaar! En dankzij hun eigentijds design en hun robuuste bouw passen opbouwrolluiken perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen. Speciale afwerkingsprofielen laten de kast mooi aansluiten bij de muur en het raamkozijn.

Bediening van uw rolluik

Eén druk op de knop en uw elektrische rolluik opent of sluit. Als optie kunt u kiezen voor de geïntegreerde, automatische Home Motion besturingen van Somfy.. Hebt u liever een manuele bediening? Alles kan.

Kleur

U kunt de kleur van uw rolluiken prachtig afstemmen op de kleuren van uw woning. Voor de kleur van de kast, geleiders en onderlat bestaat de keuze uit alle kleuren van het RAL-kleurenpalet. Behalve de traditionele glans- of matlak is er ook de mooie structuurlak die krasvast, waterafstotend en zelfreinigend is.

Bij de lamellen hebt u de keuze uit meerdere kleuren, afhankelijk van het type lamel. Als Harol-specialist vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Maatwerk tot het laatst

Ontwerp, productie en plaatsing: Alle Harol rolluiken die we bij u plaatsen zijn maatwerk, uitgevoerd door de vakmensen van Donkers & Takkenberg zonwering. Hierdoor zijn tal van uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen mogelijk, die precies aansluiten bij uw wensen. Wij bieden daarbij snelle levering, goede service en lange garantie.

Waarom rolluiken Baarle Nassau-Hertog?

Waarom zou u kiezen voor rolluiken aan uw woning? Het antwoord is simpel; rolluiken zorgen het gehele jaar voor extra comfort en privacy. In de winter houden ze de warmte binnen, en in de zomer juist buiten, ideaal toch?

Rolluiken zorgen niet alleen voor verduistering van uw kamers,  maar verminderen ook het lawaai van buiten. En weet u wat eigenlijk het mooiste is: de investering betaalt zichzelf terug. Uw woning is veel beter geïsoleerd met rolluiken, waardoor de verwarmingskosten gegarandeerd zullen dalen.

Wilt u meer informatie over onze Harol rolluiken? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg, uw rolluiken-specialist.