Woont u in Oosterhout en bent u op zoek naar (nieuwe) rolluiken? Met onze Harol rolluiken houdt u niet alleen de warmte in huis beter vast in de winter, ook is uw huis beter beveiligd tegen inbraak. Natuurlijk hoeft het design van deze luiken geen enkel probleem te zijn. Onze collectie is namelijk van hoog kwaliteitsdesign waardoor het een prachtige uitstraling aan uw woning kan geven.

De nieuwe generatie rolluiken van Harol combineren het beste van verschillende werelden: ze versterken de veiligheid, isoleren uw woning extra én zorgen voor voldoende privacy, wanneer u dat wilt.

Verschillende soorten rolluiken

Harol biedt verschillende soorten rolluiken, allemaal van dezelfde topkwaliteit.

Voorzetrolluiken

Zijn uw ramen nog niet aan vervanging toe? Dan is een voorzetrolluik voor u waarschijnlijk de beste oplossing. Ook als u nog geen rolluiken heeft geplaatst bij de bouw van uw nieuwe woning: geen probleem. Harol-voorzetrolluiken kunnen makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder grote kap- en breekwerken.

Inbouwrolluiken

Zit aan nieuwbouw of herbouw te denken? Dan adviseren wij om direct inbouwrolluiken te installeren. Daarmee verhoogt u in één klap uw woon- of werkcomfort. Bovendien kunnen we uw inbouwrolluiken naadloos in de gevel bouwen: deze zitten dan onzichtbaar wanneer ze geopend zijn en zitten strak in het gevelvlak wanneer neergelaten. De installatie van inbouwrolluiken vereist wel een ruimte boven het raam om de oprolas te plaatsen. Voor optimale bescherming is er een extra ophefbeveiliging verkrijgbaar.

Opbouwrolluiken

U gaat uw ramen vervangen? Kies dan meteen voor opbouwrolluiken! Het opbouwrolluik is voorgemonteerd op het raamkozijn en wordt als één geheel geplaatst. Een praktisch opbouwsysteem dus, dat u een probleemloze montage bij zowel verbouwingen als nieuwbouw garandeert. Maar de echte voordelen ontdekt u pas ná de plaatsing. Opbouwrolluiken zijn buitengewoon winddicht, voor een maximum aan comfort en isolatie. Goed voor een besparing tot honderden euro’s per jaar! En dankzij hun eigentijds design en hun robuuste bouw passen opbouwrolluiken perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen. Speciale afwerkingsprofielen laten de kast mooi aansluiten bij de muur en het raamkozijn.

Waarom rolluiken Oosterhout?

Waarom zou u kiezen voor een rolluik? De vraag is eigenlijk, waarom niet?  Rolluiken zorgen gedurende het hele jaar voor extra comfort. In de winter houden ze de warmte binnen, en in de zomer juist buiten, ideaal toch?

Rolluiken zorgen niet alleen voor verduistering van uw kamers,  maar verminderen ook het straatlawaai sterk. En wat het mooist van alles is: de investering in rolluiken betaalt zichzelf uiteindelijk terug. Uw woning is dankzij de rolluiken veel beter geïsoleerd, waardoor u minder kosten maakt aan verwarming of verkoeling van uw huis. Tel daarbij de extra privacy en het verhoogde gevoel van veiligheid op, en u weet zeker dat rolluiken de juiste keuze zijn.

Fijne bediening van uw rolluik

Eén druk op de knop en uw elektrische rolluik opent of sluit. Als optie kunt u kiezen voor de geïntegreerde, automatische Home Motion besturingen van Somfy.. Hebt u liever een manuele bediening? Alles kan.

Kleuren genoeg

Voor de geleiders, kast en onderlat van de Harol rolluiken kunt u kiezen uit een uitgebreid kleurenassortiment. De lamellen zijn verkrijgbaar in standaard kleuren. U kunt de verschillende kleuren combineren, zodat uw rolluiken naadloos bij uw gevel passen. Daarvoor betaalt u niets extra, want alle kleuren zijn inbegrepen in de prijs die wij opgeven.

Rolluiken op maat

Van ontwerp tot productie en plaatsing: Alle Harol rolluik zijn maatwerk, uitgevoerd door vakmensen van Donkers & Takkenberg. Hierdoor zijn tal van uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen mogelijk. Wij bieden daarbij snelle levering, goede service en lange garantie.

Wilt u meer informatie over onze Harol rolluiken? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg, uw rolluiken-specialist.