Donkers & Takkenberg levert sinds jaar en dag rolluiken van de allerhoogste kwaliteit in omgeving Strijbeek. U houdt niet alleen de warmte in huis beter vast, ook is uw huis beter beveiligd tegen inbraak. Natuurlijk hoeft het design van deze deuren geen doorn in het oog te zijn. Onze collectie is namelijk van hoog kwaliteitsdesign.

De nieuwe generatie rolluiken van Harol combineren het beste van verschillende werelden: ze versterken de veiligheid, isoleren uw woning extra én zorgen voor voldoende privacy, wanneer u dat wilt. Donkers & Takkenberg heeft voor u een ruim aanbod afsluiters te koop, waardoor uw keuze er altijd bij zit.

Waarom rolluiken in Strijbeek kopen?

Waarom een rolluik voor uw raam? Waarom niet? Het hele jaar door zorgen ze rolluiken voor extra comfort binnenshuis. In de winter houdt u de warmte binnen, en op warme dagen juist de warmte buiten, waardoor het lekker fris in huis blijft.

Rolluiken verduisteren niet alleen, ze zorgen er ook voor dat u minder last heeft van straatlawaai. En het mooist van al: deze investering betaalt zichzelf terug. Uw woning is beter geïsoleerd, waardoor u minder uitgeeft aan verwarming of koeling. Tel daarbij de extra privacy en het verhoogde gevoel van veiligheid, u zal uw rolluiken niet meer willen missen!

Bediening van uw rolluik

Eén druk op de knop en uw elektrische rolluik opent of sluit. Als optie kunt u kiezen voor de geïntegreerde, automatische Home Motion besturingen van Somfy.. Hebt u liever een manuele bediening? Alles kan.

De juiste kleur

U kunt de kleur van uw rolluik volledig afstemmen op uw woning. Voor de kleur van de kast, geleiders en onderlat kunt u kiezen uit de kleuren van het volledige RAL-kleurenpalet. Naast de traditionele glans- of matlak is er ook de trendy structuurlak die zeer krasvast, waterafstotend en zelfreinigend is.

Bij de lamellen hebt u de keuze uit meerdere kleuren, afhankelijk van het type lamel. Als Harol-specialist vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Maatwerk

Van ontwerp tot productie en plaatsing: Alle Harol rolluik zijn maatwerk, uitgevoerd door vakmensen van Donkers & Takkenberg. Hierdoor zijn tal van uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen mogelijk. Wij bieden daarbij snelle levering, goede service en lange garantie.

Verschillende soorten rolluiken

Harol biedt verschillende soorten rolluiken, allemaal van dezelfde topkwaliteit.

Voorzetrolluiken

Zijn uw ramen nog niet aan vervanging toe? Dan is een voorzetrolluik voor u waarschijnlijk de beste oplossing. Ook als u nog geen rolluiken heeft geplaatst bij de bouw van uw nieuwe woning: geen probleem. Harol-voorzetrolluiken kunnen makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder grote kap- en breekwerken.

Inbouwrolluiken

U denkt aan bouwen of verbouwen? Een tip: laat meteen ook inbouwrolluiken installeren. Daarmee verhoogt u immers in één klap uw woon- of werkcomfort. Bovendien kunnen we uw inbouwrolluiken naadloos in de gevel integreren: onzichtbaar wanneer geopend, strak in het gevelvlak wanneer neergelaten. De installatie van inbouwrolluiken vereist wel een ruimte boven het raam om de oprolas te plaatsen. Voor optimale bescherming is er een extra ophefbeveiliging verkrijgbaar.

Opbouwrolluiken

U gaat uw ramen vervangen? Kies dan meteen voor opbouwrolluiken! Het opbouwrolluik is voorgemonteerd op het raamkozijn en wordt als één geheel geplaatst. Een praktisch opbouwsysteem dus, dat u een probleemloze montage bij zowel verbouwingen als nieuwbouw garandeert. Maar de echte voordelen ontdekt u pas ná de plaatsing. Opbouwrolluiken zijn buitengewoon winddicht, voor een maximum aan comfort en isolatie. Goed voor een besparing tot honderden euro’s per jaar! En dankzij hun eigentijds design en hun robuuste bouw passen opbouwrolluiken perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen. Speciale afwerkingsprofielen laten de kast mooi aansluiten bij de muur en het raamkozijn.

Wilt u meer informatie over onze Harol rolluiken? Neemt u dan snel contact op met Donkers & Takkenberg, uw rolluiken-specialist in regio Strijbeek.