Woont u in omgeving Baarle Nassau-Hertog en bent u op zoek naar Schlappi Markiezen? Donkers & Takkenberg zonwering biedt u de beste kwaliteit markiezen met snelle levering, perfecte service en goede garantie.

Schlappi markiezen staan voor kwaliteit en brengen gezelligheid en nostalgie aan uw woning of gebouw. Daarnaast zijn markiezen perfect als zonwering voor uw huis of terras.

De voordelen van onze markiezen in Baarle Nassau-Hertog

  • Een prettige en opvallende aanblik
  • Ideaal als zonwering, met name tegen zijzon
  • Minder windgevoeligheid
  • De warmte blijft er goed onder hangen

De keuze in markiezen is eindeloos, optrekbaar of vast, met of zonder back-lit, hout of aluminium. Voor iedere gevel biedt Schlappi dus de juiste markies. Schlappi maakt daarbij gebruik van moderne programeerbare buigmachines voor het op maat buigen van aluminium markiesprofielen.

Markiezen en boetiekmarkiezen

Schlappi maakt al jarenlang boetiekmarkiezen in de mooie en opvallende kleuren en dessins. Een doek is gemaakt van UV-bestendig PVC, glansfolie of dralon, gespannen op een aluminium of vurenhouten frame.

Dit frame kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn talloze variaties mogelijk. Rond, bol, hol recht of ovaal, het is allemaal mogelijk. Ook uw bedrijfslogo op het markies is mogelijk.

Baldakijnen voor een sfeervolle entree

Schlappi baldakijnen zorgen voor een sfeervolle entree, maar bieden tevens een comfortabele bescherming tegen regen en zon. Ze vormen daarmee bovenal een opvallende blikvanger en zijn een sieraad voor uw gevel.

Onze baldakijnen kunnen aan iedere situatie worden aangepast. Hoe lastig de eisen van een gebouw of locatie ook zijn, Schlappi biedt altijd een mogelijkheid voor de juiste baldakijnen.

Donkers & Takkenberg heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen en installeren van markiezen. Daarmee kunnen we u perfect van dienst zijn in omgeving Baarle Nassau-Hertog.