Bent u op zoek naar Schlappi Markiezen in omgeving Goirle? Donkers & Takkenberg zonwering biedt u de beste kwaliteit markiezen met snelle levering, perfecte service en goede garantie.

Schlappi markiezen staan voor de beste kwaliteit. Daarnaast zijn markiezen perfect als zonwering voor uw huis of terras en brengen ze de nodige gezelligheid op het terras of aan uw woning.

De voordelen van onze markiezen in Goirle

  • Een prettige en opvallende aanblik
  • Ideaal als zonwering, met name tegen zijzon
  • Minder windgevoeligheid
  • De warmte blijft er goed onder hangen

De keuze in markiezen is eindeloos, optrekbaar of vast, met of zonder back-lit, hout of aluminium. Voor iedere gevel biedt Schlappi dus de juiste markies. Schlappi maakt daarbij gebruik van moderne programeerbare buigmachines voor het op maat buigen van aluminium markiesprofielen.

Markiezen en boetiekmarkiezen

Schlappi maakt boetiekmarkiezen in de meest opvallende kleuren en designs. Een doek is gemaakt van UV-bestendig PVC, glansfolie of dralon, gespannen op een aluminium of vurenhouten frame.

Dit frame kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn talloze variaties mogelijk. Rond, bol, hol recht of ovaal, het is allemaal mogelijk. Ook uw bedrijfslogo op het markies is mogelijk.

Mensen willen graag ‘een stukje nostalgie’, iets moois aan de gevel. En zeg nou zelf als u die afbeeldingen ziet, de gevel is toch prachtig aangekleed met één of meerdere markiezen.

Baldakijnen voor een prachtige entree

Schlappi baldakijnen zorgen voor een mooie en sfeervolle entree en bieden eveneens een comfortabele bescherming tegen regen en zon bij uw gebouw of op een andere locatie.. Ze vormen daarmee bovenal een opvallende blikvanger en zijn een sieraad voor uw gevel.

Onze baldakijnen kunnen aan iedere situatie worden aangepast. Hoe lastig de eisen van een gebouw of locatie ook zijn, Schlappi biedt altijd een mogelijkheid.

Donkers & Takkenberg heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen en installeren van markiezen. Daarmee kunnen we u perfect van dienst zijn in omgeving Goirle.