Zoekt u naar zonwering Alphen? Dan zit u bij Donkers en Takkenberg zonwering sowieso goed. Wij leveren u de beste kwaliteit binnen- en buiten zonwering in Alphen en omstreken.

Er zijn meerdere soorten zonwering die u bij Donkers & Takkenberg kunt kiezen, zowel binnen als buiten. Ga met ons in gesprek en we kiezen gegarandeerd de beste zonwering voor u.

Zonwering Alphen voor binnen

Wilt u graag (nieuwe) binnenzonwering in de omgeving van Alphen? De rolgordijnen, Plisségordijnen, Lamellen en Jaloezieën die wij u bieden zijn van topkwaliteit. Wij werken met het merk Luxaflex, dat staat voor de beste kwaliteit in binnenzonwering.

De Luxaflex Raamdecoratie biedt onder meer een unieke collectie jaloezieën als ideale binnenzonwering, maar ook de rolgordijnen zijn werkelijk prachtig en een mooie toevoeging aan uw woning. . Ze zijn niet alleen perfect om de zon of het licht buiten te houden, maar ook nog eens decoratief, uniek en verrassend mooi.

Zie hier enkele voorbeelden van onze binnenzonwering:

Zonwering Alphen voor buiten

Bent u op zoek naar zonwering voor buiten? Ook in die producten bieden wij een uitgebreid assortiment. Onze markiezen zijn bijvoorbeeld een prachtige toevoeging boven uw ramen, evenals onze uitval- & casetteschermen. Dankzij het ongekend grote kleurenaanbod zal de kleur altijd aansluiten bij uw voorkeuren.

Behalve zonwering aan uw huis vast bieden wij bijvoorbeeld ook zonwering voor uw patio of terras.

De Harol zonwering voor uw patio is topkwaliteit zonwering, die gemakkelijk te bedienen is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende kleuren. Zo kiest u altijd de zonwering die perfect bij uw patio past.

Wilt u meer informatie over zonwering in Alphen? Neemt u dan contact op met Donkers & Takkenberg, uw specialist in zonwering in Alphen en omstreken.