Bent u op zoek naar zonwering Rijsbergen? Donkers en Takkenberg zonwering is uw partner. Wij leveren u de beste kwaliteit binnen- en buiten zonwering in Rijsbergen en omstreken.

Wij bieden meerdere soorten zonwering, zowel binnen als buiten. Neem contact met ons op en samen met u kiezen we gegarandeerd de beste zonwering voor u.

Zonwering Rijsbergen voor binnen

Bent u op zoek naar nieuwe binnenzonwering in de omgeving van Rijsbergen? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rolgordijnen, Plisségordijnen, Lamellen en Jaloezieën die wij bieden in topkwaliteit. Wij werken met het merk Luxaflex, dat staat voor de beste kwaliteit in binnenzonwering.

De Luxaflex binnenzonwering biedt onder meer een unieke collectie jaloezieën als ideale binnenzonwering, maar ook de rolgordijnen zijn werkelijk prachtig en een mooie toevoeging aan uw woning. Ze zijn niet alleen perfect om de zon of het licht buiten te houden, maar ook nog eens decoratief, uniek en verrassend mooi.

Zie hier enkele voorbeelden van de binnenzonwering die wij aanbieden:

Zonwering Rijsbergen voor buiten

Bent u juist op zoek naar zonwering voor aan de buitenkant van uw woning? Ook in die producten bieden wij een uitgebreid assortiment. Onze markiezen zouden een prachtige toevoeging boven uw ramen kunnen zijn, evenals onze uitval- & casetteschermen. Mede door het uitgebreide kleurenpalet is er altijd een buitenzonwering die bij u past.
Behalve zonwering aan uw huis vast bieden wij bijvoorbeeld ook zonwering voor uw patio of terras.

De Harol zonwering voor uw patio is topkwaliteit zonwering, die gemakkelijk te bedienen is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende kleuren. Zo kiest u altijd de zonwering die perfect bij uw patio past.

Wilt u meer informatie over zonwering in Rijsbergen? Neemt u dan contact op met Donkers & Takkenberg, uw specialist in zonwering in Rijsbergen en omstreken.