Zocht u naar zonwering Strijbeek? Zoek dan niet verder, want Donkers en Takkenberg zonwering is uw ideale partner. Wij leveren u topkwaliteit binnen- en buiten zonwering in Strijbeek en omstreken met de service die u kunt wensen.

Wij bieden verschillende soorten zonwering, zowel voor binnen als voor buiten. Neem contact op met ons en samen kiezen wij de juiste zonwering die bij u past.

Zonwering Strijbeek voor binnen

Zoekt u binnenzonwering in de omgeving van Strijbeek? Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan rolgordijnen, Lamellen en Jaloezieën. Wij werken met het merk Luxaflex, waarmee we verzekering dat u binnenzonwering van topkwaliteit zult krijgen.

De Luxaflex binnenzonwering biedt onder meer een unieke collectie jaloezieën als ideale binnenzonwering, maar ook de rolgordijnen zijn werkelijk prachtig en een mooie toevoeging aan uw woning. Ze zijn niet alleen perfect om de zon of het licht buiten te houden, maar ook nog eens decoratief, uniek en verrassend mooi.

Zie hier enkele voorbeelden van de binnenzonwering die wij aanbieden:

Zonwering Strijbeek voor buiten

Niet voor binnen maar juist op zoek naar zonwering voor aan de buitenkant van uw huis? Ook in die categorie kunnen wij u verder helpen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verschillende buitenzonweringen in meerdere kleuren. Onze markiezen zouden een prachtige toevoeging boven uw ramen kunnen zijn, evenals onze uitval- & casetteschermen. Mede door het uitgebreide kleurenpalet is er altijd een buitenzonwering die bij u past.
Behalve zonwering aan uw huis vast bieden wij bijvoorbeeld ook zonwering voor uw patio of terras.

De Harol zonwering voor uw serre of veranda is van de beste kwaliteit. U zult zeker geen spijt krijgen van uw keuze voor onze buitenzonwering.

Wilt u meer informatie over zonwering in Strijbeek? Neemt u dan contact op met Donkers & Takkenberg, uw specialist in zonwering in Strijbeek en omstreken.