Bent u op zoek naar zonwering Breda? Dan bent u bij Donkers en Takkenberg zonwering aan het juiste adres. Wij leveren de hoogste kwaliteit binnen en buiten zonwering in Breda en omstreken.

We bieden verschillende soorten zonwering aan, zowel voor binnen als voor buiten, denk hierbij aan screens, lamellen, rolgordijnen enzovoorts.

Zonwering Breda voor binnen

Zoekt u binnenzonwering in de omgeving van Breda? Onze Lamellen, rolgordijnen, Plisségordijnen of Jaloezieën, zijn allemaal van de beste kwaliteit. De binnenzonwering die u bij Donkers & Takkenberg kiest is van Luxaflex en daarmee van de beste kwaliteit die u kunt kiezen.

De Luxaflex Raamdecoratie heeft bijvoorbeeld een unieke collectie rolgordijnen als ideale binnenzonwering. Maar ook de Jaloezieën kunnen een perfecte toevoeging zijn. Ze zijn decoratief, uniek en verrassend mooi.

Zie hier enkele voorbeelden van onze binnenzonwering:

Zonwering Breda voor buiten

Zoekt u juist zonwering voor buiten? Ook dan biedt Donkers & Takkenberg vele mogelijkheden. Het uitvalscherm & casettescherm houdt niet alleen de zon buiten, maar is ook nog eens een prachtige toevoeging op uw huis. Gezien het uitgebreide kleurenaanbod kunt u altijd de kleur kiezen die het beste bij uw woning of kantoorpand past. Mogelijk passen markiezen echter beter bij uw woning, ook hierin is het aanbod uitgebreid.

Wilt u echter een zonwering bij uw patio, dan is de patio zonwering gegarandeerd iets voor u.

De Harol zonwering voor uw patio is topkwaliteit zonwering, die gemakkelijk te bedienen is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende kleuren. Zo kiest u altijd de zonwering die perfect bij uw patio past.

Wilt u meer informatie over Harol zonwering in Breda? Neemt u dan contact op met Donkers & Takkenberg, uw specialist in zonwering in Breda en omstreken.